The Bold Type - s02e10

dabing
titulky

We'll Always Have Paris

Cache
Tento obsah sa nedá zobraziť.
Komentáre '22'
Lilluhs

08.08.2018 | 09:33

Teraz už len čakať rok na dalšiu sériu.
Odpovedať odstrániť
Cverenkarova

08.08.2018 | 10:28

SPOILER

Konecne Sutton a Richard! Omg! Kricala som ked sa pobozkali! Aaaa a ked Ryan hento hovoril Jane:)) a ked ju pobozkal:)) nedychala som. Oni maju s Jane taku iskru, ale proste Ben je taky dobrak:( skoda ze musime cakat rok kym zistime koho si vybrala:) a ta Adena a Kat, neviem:( tolko sraciek okolo nich sa deje az ma to prestava bavit. A Jaquelina ak vyhodia tak to uz nebude ono!
Odpovedať odstrániť
ronnie066

08.08.2018 | 10:52

Celou sérii Richarda a Sutton natahujou a najednoou během pár sekund jsou nejšťastnější pár na světě :D :D a co zas ta Jane a Pinstripe? já se na to finále tak těšíla, že se to konečně s nima rozhýbe a ono zase níc..
a ta Kat omg :D :D já to její chování nak nepochopila :D o co jí v tomhle díle šlo?? to jako první půlku furt řeší, že Adena nefotí a když Adena řekne, že teda potřebuje víc času na focení, tak Kat se další půlku hroutí, že Adena chce fotit? :D
Odpovedať odstrániť
ViolentDesire

08.08.2018 | 13:38

@ronnie066 tam nejde o to fotenie ako o to, že proste má pocit, že Adena má pri nej málo slobody a cíti sa dotknutá a celkovo cítí, že jej nejako bráni v kariere alebo v rozvijaní samej seba. Tiež by mi to nebolo prijemné , keď sa vžijem do jej situacie :D
Odpovedať odstrániť
efka_zjefka

08.08.2018 | 14:51

@ronnie066 jop, Kat se taky chová jak blbka, sorry :D dát někomu víc prostoru na práci by asi neměl být tak srdcervoucí problém, rozhodně je to něco dost jinýho než mít každý týden volné šukací večery, to se asi úplně nedává srovnávat.... Jasněže je to takový naivní nereálný seriál a musí člověk hodně přivřít oči, ale tady jsem se fakt smála, nechápu to drama :)
Odpovedať odstrániť
JackOfBladesCZ

08.08.2018 | 13:28

Nejnutnější na světě je sledovat kat a adenin příběh. Nikdy jsem ji nemusel ale teď už vůbec.
Odpovedať odstrániť
efka_zjefka

08.08.2018 | 14:48

achjo.. tak už na začátku - vážně někomu přijde normální jít na pohřeb otce svého ex jen tak, bez ohlášení s pocitem že tam nesmím chybět? :-) jinak jsem happy za richarda a sutton, ale to bylo asi tak jediné plus téhle epizody, vlastně jedny z mála postav co mám stále ráda :D
Odpovedať odstrániť
ronnie066

08.08.2018 | 15:11

@efka_zjefka presne.. a jeste na ten pohreb vzit sebou kamaradku :-D .. jj Sutton tam je jedina normalni.. ale mohli zde dat Richardovi a Sutton vic prostoru(a mohli ubrat prostor Kat a Adene, protoze ty uz jsou extra trapny).. jako celou serii nic a najednou tak urychlenej navrat a bez vysvetleni vseho.. co udelal s tou pritelkyni? To mu jako jeden den zemrel otec, druhy den s pritelkyni udela pohreb, treti den premysli nad tim, ze ji pozada o ruku a ctvrty den leti do Francie za svoji ex? :-D takove zvlastni..
Odpovedať odstrániť
efka_zjefka

08.08.2018 | 22:59

@ronnie066 tak on asi o zasnoubení vůbec nepřemýšlel, šlo tam asi jen o ty knoflíčky :) ale jasně, bylo to fest rychlý a zhurta :/ ale tak aspoňže tak, já už na to asi fakt koukala jen kvůli tomuhle páru :D
Odpovedať odstrániť
cityofstars21

08.08.2018 | 20:05

RICHARD A SUTTON!! Konecne boze. Aj ked to ako ich dali naspat dokopy bolo strasne urychlene ale nejak mi to ani nevadi, aspon su konecne spolu.
Preco nemozu byt Kat a Adena jednoducho stastne? -_- Uz ma to nebavi.
Jane si 100% vyberie Ryana.
Odpovedať odstrániť
bolasomtu

12.08.2018 | 19:36

@cityofstars21 Celu seriu mi srdce lamali Sutton a Richard a teraz som sa usmievama ako blazon.Konecne a verim ze uz na stalo :)
Odpovedať odstrániť
ninachomova_

08.08.2018 | 22:18

Spoiler
Sutton a Richard super aj keď mi ostalo v hlave niekoľko otázok, že čo Jessica a podobne, ale verím, že tretia séria prinesie odpovede..Ben je super, milý, starostlivý ale keď s Ryanom majú takú iskru a myslím, že si vyberie jeho. Kadena ma ani veľmi netrápi, ale myslím, že bude fajn ak Kat spozná niekoho nového. Čiže za mňa finále super :) je tu niekto kto pozerá TO a nahodil úškrn keď povedali Always and forever?
Odpovedať odstrániť
qcbss8

10.08.2018 | 22:54

lolo presne to iste aj ja, spomenula som si na TO :D @ninachomova_
Odpovedať odstrániť
kovarovas

09.08.2018 | 12:05

Hele prosím, víte někdo, proč Oliver říká Sutton "Red"? :D Já si nějak nemůžu vzpomenout.
Odpovedať odstrániť
litalia

09.08.2018 | 13:25

@kovarovas Lebo podľa neho k jej typu pleti by sa viac hodili ryšavé vlasy.
Odpovedať odstrániť
kovarovas

11.08.2018 | 15:54

@litalia Děkuju za odpověď!
Odpovedať odstrániť
qcbss8

10.08.2018 | 22:56

idk ci som jedina, co ma pocit, ze Jane si vyberie Bena a bude okolo toho dalsiej omacky cez celu 3 seriu a nakoniec az skonci s Ryanom :D:D
Odpovedať odstrániť
MaleZlo

11.08.2018 | 09:53

@qcbss8 jojo, taky myslím :D
Odpovedať odstrániť
MaleZlo

11.08.2018 | 09:52

Cooo???poslední díl druhé řady?!! OOOOOOO néééé :((((((((
Odpovedať odstrániť
simi001

11.08.2018 | 12:46

Mám otázku na admina. Přidáte zde seriál Insatiable od Netflixu? Včera měl premiéru.
Odpovedať odstrániť
Linneasy

14.08.2018 | 02:33

*Spoilery*

Konečne Richard a Sutton! Myslím, že to bude Pinstripe (Ryan) aj keď Ben je hrozne zlatý proste Ryan je Ryan :D ale som dosť zvedavá na ďalšiu sériu pozrela som si tento seriál za 2 dni a neviem sa dočkať toho čo bude ďalej. Čo sa týka #kadena tak som bola úplne shipper prvé časti no začalo to dosť upadať v poslednej dobe a síce ich mám obdive veľmi rada ako postavy už je to také natiahnuté medzi nimi a Kat mení názory za jednu časť asi tak 10x
Odpovedať odstrániť
vega

14.08.2018 | 23:01

Som rada ze konecne Suttom a Richard su spolu, sice to bolo uponahlane ale ked ona prisla na ten pohreb tak on pochopil ze ona k nemu nieco citi a ze ani jeho to nepreslo, a v tej reci to povedal ze chce byt ako svoj otec a ist si za stastim (alebo take nieco :D) tak utekal za nou a ona za nim a nastastie ostali v Parizi, som zvedava ako sa to bude medzi nimi vyvijat :) kat a adena ma vobec nebavia, cize mohli by sa rozist, ta adena sa mi tam nikdy nejako nehodila a jane aaach ten pintstripe, akoze tazke si vybrat a tiez mam pocit ze to spravia tak ze to bude ben a potom sa to bude natahovat ale mohol by to radsej byt pinstripe <3 skoda ze tak malo casti ma takyto serial :/ a tak dlho cakat na dalsiu seriu :(
Odpovedať odstrániť

Pridať komentár

Na pridanie komentáru je potrebné sa prihlásiť. Ak ešte nemáš účet, zaregistruj sa.